Claritech devine membru al Asociației Române pentru Smart City

Categories: Claritech, ParteneriPublished On: februarie 10th, 20211.1 min read
Home » Claritech devine membru al Asociației Române pentru Smart City

“Focus pe eficiență” – Este mai mult decât sloganul nostru, este o promisiune ce ne oferă motivație și ne orientează atenția spre implementarea tehnologiei noi pentru sisteme sustenabile și eficiente. Cele mai importante preocupări pentru Claritech sunt Eficiența energetică, Eficiența operațională și Mediul (îndeosebi monitorizarea calității aerului).

Prin parteneriatul cu Asociația Română pentru Smart City ne alăturăm misiunii lor de a dezvolta rețele de comunități creativ-inteligente și suntem încrezători că putem reuși să aducem o contribuție importantă prin experiența și soluțiile noastre.

Ne dorim să putem contribui cât mai mult la construirea unei societăți bazate pe avans tehnologic și pe utilizarea inteligentă a datelor colectate de la sisteme și senzori IoT. De asemenea, suntem interesați să măsurăm impactul pe care îl au totalitatea activităților economice sau de gestionare a deșeurilor și al sistemelor de încălzire asupra aerului. Putem aplica acțiunile concrete și deciziile informate atunci când ne bazăm pe date corecte, generate în timp real.

Cristian Croitor, Managing Director Claritech

Despre Asociația Română pentru Smart City

Asociația Română pentru Smart City este principala autoritate a Industriei Smart City din România cu un ecosistem ce reunește experți și profesioniști din fiecare domeniu relevant industriei.

Viziunea asociației este crearea unei națiuni puternice, inovatoare, sustenabil dezvoltată, educată digital, cu cetățeni implicați și accesibilă tuturor. În construirea ecosistemului Smart City, ARSC se concentrează pe dezvoltarea pilonilor principali Smart Citizen, Smart Economy, Smart Environment, Smart Governance, Smart Living și Smart Mobility.

Alte articole