Date de contact

Suntem o companie locală, cu sediul în București și un birou regional în Cluj-Napoca. Avem o echipă de peste 40 de profesioniști cu experiență (ingineri, tehnicieni, proiectanți sisteme de telecomunicații, manageri de proiecte și specialiști în departamente de suport).

Oportunități de angajare

Dacă ești interesat de domeniul tehnologiei, pasionat de rețele IoT sau de telecomunicații și îți place să lucrezi într-un mediu dinamic, te invităm să aplici prin email la work@claritech.ro.

Cum vă putem ajuta?

Vă putem oferi soluții la cheie pentru monitorizare la distanță și servicii de telecomunicații pentru rețele wireless.
Dacă vă doriți o colaborare, trimiteți-ne un mesaj cu mai multe detalii și noi revenim cu răspuns.

Completați formularul

  Prin completarea și trimiterea acestui formular sunt de acord în mod expres și neechivoc ca toate datele și informațiile personale transmise în acest formular să fie utilizate de către compania SC CLARITECH SRL.

  Abordarea noastră

  Încurajăm companiile să obțină eficiență operațională și energetică folosind sistemele noastre integrate și personalizate de monitorizare și control la distanță, bazate pe analiza datelor.

  Focus pe eficiență. Este promisiunea noastră pentru clienți.

  Servicii și Soluții

  Cu o experiență dovedită de proiecte implementate în regiunile EMEA pentru rețele de telecomunicații medii și mari, putem asigura sisteme complete de control la distanță, cu recuperare a investiției într-un timp scurt, fiind în același timp ecologice și ușor de utilizat.