Claritech integrează sisteme de management certificate

Categories: Certificări, ClaritechPublished On: iunie 25th, 20211,5 min read

Principalele motive pentru care am reușit să ținem pasul cu o industrie în continuă dezvoltare și să obținem rezultate durabile de-a lungul celor 15 ani de activitate sunt pasiunea noastră pentru progres și interesul continuu pentru îmbunătățirea performanței și a calității serviciilor noastre. Eforturile investite cu succes în această direcție sunt confirmate de satisfacția clienților noștri și de parteneriatele de lungă durată și de încredere.

Experiența ne-a învățat că proiectele cu cel mai mare succes sunt cele în care se alocă resursele în mod eficient. De aceea, optimizarea continuă a proceselor interne și orientarea către îmbunătățirea permanentă a calității sunt principii fundamentale pe care ni le-am însușit încă de la început și continuăm să le respectăm prin furnizarea unor servicii și soluții complete de calitate clienților noștri.

Respectul nostru față de client se traduce, în domeniul sistemelor de management, prin implementarea și menținerea funcțională a mai multor sisteme management care funcționează unitar, integrând elemente de management al calității, al mediului și sănătății și securității ocupaționale. Integrarea unui sistem de management al securității informațiilor, împreună cu un sistem de management al serviciilor, este doar o completare firească a eforturilor noastre pentru asigurarea unei oferte competitive.