SUMAR

Concerte, festivaluri, sărbători, proteste de stradă, întreceri sportive, toate aceste evenimente au în comun faptul că adună mase de oameni pe o suprafață relativ redusă, creând o densitate foarte mare de utilizatori care doresc să-și împărtășească sau să-și augmenteze experiență trăită prin aplicații de date care solicită foarte mult resursele rețelelor mobile. De aici și presiunea de a găsi o modalitate de a livra servicii de voce și date unui număr foarte mare de utilizatori ajunge la un nivel maxim în cadrul evenimentelor publice.

In cazul spațiilor care găzduiesc în mod constant evenimente mari (stadioane, săli de concerte, săli polivalente) și pentru care nu se pune problema de eficiență în alocarea unor sisteme dedicate complexe, apar des blocaje între dorința operatorilor de a își implementa soluțiile și restricțiile impuse de arhitecți, urbaniști, autorități locale, etc. O soluție care să rezolve problemele ambelor părți ar fi cu siguranță în beneficiul utilizatorilor finali.

Descărcați studiul de caz și citiți mai multe detalii despre soluția implementată și rezultatele obținute.

  • Locație

  • Multiple locații din România

  • Tip spațiu

  • Piețe publice, spații de evenimente, zone de festival

  • Produse folosite

  • Antena multibeam Commscope 5NPX1006F

DESCĂRCAȚI GRATUIT STUDIUL DE CAZ

    Prin completarea și trimiterea acestui formular sunt de acord în mod expres și neechivoc ca toate datele și informațiile personale transmise în acest formular să fie utilizate de către compania SC CLARITECH SRL.