DESCARCĂ STUDIUL DE CAZ:

Focus, soluția dedicată Managerilor/Operatorilor/Inginerilor de centre de date, CTO, CIO, echipelor pentru operațiunile IT și facility management.

Sistemul integrat de monitorizare oferă detalii despre perfomanța în timp real, dar și evoluția istorică a:

  • parametrilor echipamentelor de electroalimentare și distribuție a energiei electrice,
  • sistemelor de răcire și ventilație,
  • echipamentelor de prevenire și stingere a incendiilor.

Un proiect nu doar despre monitorizare, ci și despre eficiență energetică și operațională.

Despre client

Operator de telecomunicații cu o infrastructură extinsă de date, parte a unui grup multinațional cu operațiuni în aproape 50 de țări.

Obiective

Din punct de vedere operațional, era necesară o soluție care să sprijine echipa de operatori în realizarea task-urile zilnice de monitorizare și control al infrastructurii IT și echipa de management în atingerea țintelor de eficiență energetică.

  • Menținerea KPI peste limitele standardizate
  • Detecția timpurie a anomaliilor
  • Reducerea costurilor cu energia
monitorizare centralizată infrastructură IT

Mai multe detalii?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre FOCUS sau despre monitorizarea infrastructurii critice în general, puteți lua legătura cu echipa noastră cu un email la contact@claritech.ro.

Claritech este o companie de tehnologie care integrează soluții IoT pentru managementul de la distanță al infrastructurii critice susținând importanța colectării și analizei datelor în procesele decizionale și operaționale.

Livrăm proiecte la cheie pentru monitorizarea de la distanță și automatizarea sistemelor de electroalimentare, de aer condiționat și ventilație, de control acces și supraveghere. Ajutăm companiile să obțină eficiență operațională, reducând consumul de energie și impactul asupra mediului.

Soluțiile noastre urmăresc să rezolve provocările în managementul infrastructurii critice, valorificând pe deplin tehnologiile IoT și datele colectate pentru utilizarea eficientă a resurselor.

Mai mult decât un instrument, FOCUS este soluția esențială de monitorizare creată pentru a facilita taskurile de operare centralizată a infrastructurii clienților pentru o funcționare eficientă.

Potrivită atât pentru un singur rack, cât și pentru infrastructuri complexe de datacenter, soluția FOCUS  este un ajutor valoros pentru echipele IT, sprijinind realizarea task-urilor operaționale. Acestea beneficiază de vizibilitate sporită, control și eficiență în timp ce gestionează în timp real o singură interfață centralizată de monitorizare.

Pentru o descriere completă a soluției FOCUS, click aici.

FOCUS este o soluție de monitorizare integrată profesională și fiabilă, care vă poate ajuta să supravegheați întregul ecosistem tehnologic într-o singură interfață, astfel încât să puteți gestiona eficient infrastructura IT:

  • Colectați și analizați date de telemetrie din toate sistemele, aplicațiile, rețelele și echipamentele;
  • Urmăriți toate elementele de infrastructură într-o vedere centralizată.
  • Cunoașteți starea infrastructurii în timp real pentru a lua cele mai bune decizii: preveniți blocajele, îmbunătățiți performanța și evitați avariile.

Pentru o descriere completă a soluției FOCUS, click aici.

Vă putem arăta concret cum funcționează. Programați o întâlnire 1 la 1: contact@claritech.ro.