DOWNLOAD EBOOK.

CÂT DE IMPORTANTĂ ESTE MONITORIZAREA CENTRALIZATĂ PENTRU INFRASTRUCTURA DATACENTER. APLICAȚIILE FOCUS

Un document cu tot ce trebuie să știți despre beneficiile monitorizării centralizate, în timp real, a întregii infrastructuri IT: de la elementele de bază la detalii despre soluția creată de monitorizare centralizată pentru infrastructura datacenter și eficiența operațională. Citiți mai multe despre:

 • Tabloul actual în ceea ce privește operarea infrastructurii IT
 • Beneficiile cheie obținute prin monitorizare centralizată pentru infrastructura unui datacenter
 • Idei pentru a îmbunătăți monitorizarea performanței infrastructurii folosind FOCUS
 • Idei pentru îmbunătățirea eficienței energetice folosind FOCUS
 • Listă KPI-uri pentru monitorizarea operațiunilor dintr-un centru de date
 • Despre FOCUS, soluția de monitorizare centralizată pentru infrastructura IT – caracteristici și beneficii

Soluție dedicată Managerilor/Operatorilor/Inginerilor de centre de date, CTO, CIO, echipelor pentru operațiunile IT și facility management, cu scopul de a le simplifica procesul de monitorizare și activitățile de operare și mentenanță pentru infrastructura unui data center.

Ebook monitorizare centralizată infrastructură datacenter

Beneficiile monitorizării centralizate pentru infrastructura IT

Descărcați ebook-ul și aflați care sunt beneficiile monitorizării centralizate, în timp real, pentru toate subsistemele și tehnologiile, într-un singur dashboard.
Sistem proactiv de alerte și raportare detaliată pentru toate componentele infrastructurii IT.
Soluție scalabilă potrivită pentru o gamă largă de topologii – de la un singur cabinet sau rack la site-uri complexe cu mai multe incinte, camere sau sheltere, indiferent dacă lucrați în industria telecomunicațiilor, financiar-bancar sau retail.

  Prin completarea și trimiterea acestui formular sunt de acord în mod expres și neechivoc ca toate datele și informațiile personale transmise în acest formular să fie utilizate de către compania SC CLARITECH SRL.

  Mai multe detalii?

  Dacă aveți întrebări suplimentare despre FOCUS sau despre monitorizarea infrastructurii critice în general, puteți lua legătura cu echipa noastră cu un email la contact@claritech.ro.

  Claritech este o companie de tehnologie care integrează soluții IoT pentru managementul de la distanță al infrastructurii critice susținând importanța colectării și analizei datelor în procesele decizionale și operaționale.

  Livrăm proiecte la cheie pentru monitorizarea de la distanță și automatizarea sistemelor de electroalimentare, de aer condiționat și ventilație, de control acces și supraveghere. Ajutăm companiile să obțină eficiență operațională, reducând consumul de energie și impactul asupra mediului.

  Soluțiile noastre urmăresc să rezolve provocările în managementul infrastructurii critice, valorificând pe deplin tehnologiile IoT și datele colectate pentru utilizarea eficientă a resurselor.

  Mai mult decât un instrument, FOCUS este soluția esențială de monitorizare creată pentru a facilita taskurile de operare centralizată a infrastructurii clienților pentru o funcționare eficientă.

  Potrivită atât pentru un singur rack, cât și pentru infrastructuri complexe de datacenter, soluția FOCUS  este un ajutor valoros pentru echipele IT, sprijinind realizarea task-urilor operaționale. Acestea beneficiază de vizibilitate sporită, control și eficiență în timp ce gestionează în timp real o singură interfață centralizată de monitorizare.

  Pentru o descriere completă a soluției FOCUS, click aici.

  FOCUS este o soluție de monitorizare integrată profesională și fiabilă, care vă poate ajuta să supravegheați întregul ecosistem tehnologic într-o singură interfață, astfel încât să puteți gestiona eficient infrastructura IT:

  • Colectați și analizați date de telemetrie din toate sistemele, aplicațiile, rețelele și echipamentele;
  • Urmăriți toate elementele de infrastructură într-o vedere centralizată.
  • Cunoașteți starea infrastructurii în timp real pentru a lua cele mai bune decizii: preveniți blocajele, îmbunătățiți performanța și evitați avariile.

  Pentru o descriere completă a soluției FOCUS, click aici.

  Vă putem arăta concret cum funcționează. Programați o întâlnire 1 la 1: contact@claritech.ro.