Companie locală, cu sediul în București și un birou regional în Cluj-Napoca, Claritech a fost înființată în 2007.

Experiența noastră include o gamă foarte variată de echipamente și produse software pentru infrastructură IT & Telecom, reprezentând soluții complete de monitorizare și control automatizate pentru aplicații de tip data center, rețele de comunicații, lanțuri retail și logistică, precum și pentru sectorul industrial. Promovăm eficiența energetică și operațională prin integrarea și controlul sistemelor de electroalimentare, de aer condiționat și ventilație, precum și a sistemelor de control acces și supraveghere.

În plus față de soluțiile de monitorizare, oferim partenerilor noștri soluții de design telecomunicații și servicii complete de instalare cu ajutorul echipelor proprii de proiectanți iBwave și de tehnicieni, soluții care includ echipamente radiofrecvență, sisteme de acoperire indoor, dar și rețele de comunicații wireless.

Suntem principalul distribuitor al Commscope/ Andrew Wireless, Asentria Corporation (www.asentria.com), Proxim Wireless, Intermapper software și lucrăm în parteneriat cu soluțiile software de la NLYTE și ARANET.

În cooperarea noastră cu clienții și partenerii noștri ne ghidăm după principii puternice care au ca scop principal satisfacerea cerințelor clientului final.

Oferim sisteme de control inovatoare și eficiente     

Prin prezența noastră pe piața serviciilor de telecomunicații ne-am angajat să respectăm un nivel înalt de adaptabilitate prin înțelegerea nevoilor și situațiilor cu care se confruntă clienții noștri și propunem soluții care își dovedesc eficiența pe termen lung.

Suntem dedicați și perseverenți în colaborările noastre

Cea mai importantă resursă este echipa noastră, care dezvoltă activ soluții și implementează sisteme de control de calitate pentru clienții noștri.

Suntem flexibili, propunem soluții optime, le testăm și implementăm în timp scurt     

Ne dezvoltăm în permanență serviciile folosind o abordare bazată pe flexibilitate și claritate, luăm în considerare toate variabilele și recomandăm clienților noștri cele mai potrivite soluții tehnice (produse de radiofrecvență, sisteme integrate de telecomunicații hardware și software), pentru care asigurăm o perioadă gratuită de testare și implementare rapidă.

Suntem preocupați de îmbunătățirea continuă a performanței      

Principalele motive pentru care am reușit să obținem rezultate durabile de-a lungul celor 12 ani de activitate sunt pasiunea noastră pentru progres și interesul continuu pentru îmbunătățirea performanței. Eforturile investite cu succes în această direcție sunt confirmate de satisfacția clienților noștri și de parteneriatele de lungă durată bazate pe încredere și strânsă colaborare.

Integrăm în activitatea noastră sisteme interne avansate de management al proceselor     

Experiența ne-a învățat că proiectele cu cel mai mare succes sunt cele în care se alocă resursele în mod eficient. De aceea, optimizarea continuă a proceselor interne este unul din obiectivele noastre, astfel că ne concentrăm să le îmbunătățim în permanență prin integrarea sistemelor avansate de management al resurselor în activitățile noastre zilnice, folosind cele mai noi tehnologii software.

Vreți să faceți parte din ECHIPA NOASTRĂ?
Urmăriți lista cu posturile disponibile și aplicați prin email la work@claritech.ro

Listă joburi

Automation Engineer

Persoană care deține cunoștințe despre microcontrolere și sisteme Linux embedded, urmând să fie responsabilă de implementarea proiectelor clientului, instalarea și configurarea echipamentelor hardware și software, precum și suport tehnic pentru echipamentele Asentria și întocmirea ofertelor tehnice.

Citește descrierea completă ...

Junior Sales Manager

Experiență tehnică (automatizări, energie, telecomunicații, IT&C), dar și abilități de comunicare și negociere.
Abilitatea de a înțelege cum se dezvoltă un parteneriat strategic.

Citește descrierea completă ...

Telecommunications Engineer

Efectuează activități de proiectare sisteme de telecomunicații; Organizează, supraveghează, verifică și aprobă activitatea subcontractorilor; validează soluții tehnice pentru sisteme de telecomunicații.

Citește descrierea completă ...

Telecommunications Tehnician

Responsabil cu instalări și intervenții pentru lucrări în domeniul telecomunicațiilor;
Instalări echipamente radio/microunde;
Rețelistică.

Citește descrierea completă ...