Primul pas în lupta cu poluarea este CONȘTIENTIZAREA.
Iar pentru cunoașterea emisiilor sau particulelor dăunătoate pe care le respirăm,
MONITORIZAREA CALITĂȚII AERULUI este cel mai indicat punct de plecare.

Aceștia sunt principalii poluanți care se regăsesc zi de zi în aerul pe care îl respirăm. Iar zonele urbane, aglomerate sau puternic industrializate sunt în special expuse la acest tip de poluare. Un sistem complet și precis de monitorizare a calității aerului poate contribui la controlul riguros realizat de autorități, precum și la identificarea sursele de poluanți atmosferici și a concentrațiilor limită depășite.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) poluarea atmosferică ucide aproximativ 7 milioane de oameni în întreaga lume în fiecare an. Datele OMS arată că 9 din 10 persoane respiră aer cu concentrații excesive de poluanți, care depășesc standardele de calitate a aerului emise de OMS.

Sistemele noastre complete pentru monitorizarea calității aerului combină echipamente certificate metrologic pentru măsurarea și raportarea cu acuratețe a datelor, iar procesele de integrare, instalare și mentenanță sunt extrem de facile. În funcție de zona de aplicabilitate și obiectivele urmărite se poate opta pentru una din soluțiile de mai jos:

Solicitați o ofertă personalizată

Completați datele de mai jos și noi vom reveni cu un răspuns.

    Prin completarea și trimiterea acestui formular sunt de acord în mod expres și neechivoc ca toate datele și informațiile personale transmise în acest formular să fie utilizate de către compania SC CLARITECH SRL.