CALITATE AER

Sisteme integrate cu senzori și software pentru monitorizarea la distanță și în timp real a calității aerului

Stații mobile pentru monitorizarea poluării atmosferice

Sisteme certificate metrologic adresate în special autorităților locale sau agențiilor publice pentru monitorizarea poluării cu particule PM10, PM2.5 sau a poluării fonice.

Rețea monitorizare Nubo Air pentru măsurare PM1 și PM2.5

Sistem certificat economic pentru monitorizarea calității aerului și pentru facilitarea dezvoltării de rețele urbane cu multiple puncte de amplasare a senzorilor.

Calitate aer scoli

Sistem de monitorizare CO2 pentru spații închise

Senzori de monitorizare a calității aerului în instituții sau spații pentru munca la birou. Integrează sistem de avertizare cu praguri de alerte și aplicație online pentru acces la datele înregistrate.

MONITORIZARE INFRASTRUCTURĂ DE LA DISTANȚĂ

Sisteme integrate și personalizate de monitorizare și control la distanță, bazate pe analiza datelor 

Vizualizați, controlați și raportați funcționarea sistemelor de alimentare cu energie, de răcire și ventilație, supervizând accesul fizic la echipamente.

REȚELE RETAIL

Controlați și raportați temperatura pentru spațiile de depozitare și de lucru la nivel național, asigurând conformitatea lor.

Eficienta energetica Claritech

DEPOZITE ȘI LOGISTICĂ

Reduceți costurile de operare prin controlul automat al sistemelor de iluminat, de răcire și încălzire.

INFRASTRUCTURĂ CRITICĂ

Monitorizați și controlați sistemele critice pentru a crește disponibilitatea infrastructurii și reziliența împotriva incidentelor.

REȚELE DE TELECOMUNICAȚII

Soluții integrate la cheie pentru rețele performante de comunicații radio și fixe

Rețele de comunicații wireless

Construim soluții wireless de calitate care sprijină activitatea clienților noștri prin creșterea vitezei datelor și a capacității rețelei.

Oferta noastră de sisteme eficiente de comunicații IP wireless include: sisteme radio punct la punct și punct la multipunct și sisteme Wireless LAN/Wi-Fi.

Dispunem de capacitate de proiectare, management de proiecte și echipe de teren pentru a implementa rapid rețele de comunicații pentru orice afacere sau instituție.

Echipamente pentru infrastructură radiofrecvență

Oferim produse specializate de radiofrecvență performante și garantate pentru rețele de telefonie mobilă, rețele PMR și Tetra, comunicații cu microunde sau alte rețele de comunicații.

Antene, cabluri coaxiale și jumperi, conectori și seturi împământare, splitere, combinoare, cuploare și filtre, cleme cablu, unelte și accesorii de instalare, ghiduri de undă și flanșe.

Sisteme de acoperire indoor

Experiența noastră include peste 18.000 de sisteme de acoperire radio active și pasive proiectate și instalate în ansambluri rezidențiale, comerciale și locuri publice.

De la soluții DAS pentru birouri mici la stadioane și arene sportive, de la stații și tuneluri de metrou la centre comerciale aglomerate.