REȚELE DE COMUNICAȚII WIRELESS

Credem în rolul tehnologiei și în importanța rețelelor de comunicații wireless pentru mediul de afaceri și sistemul educațional de astăzi. Iată de ce construim soluții wireless de calitate care sprijină activitatea clienților noștri prin creșterea vitezei datelor și a capacității rețelei.

Oferim servicii pentru infrastructura de telecomunicații din 2008 și furnizăm soluții la cheie pentru rețele de comunicații care includ proiectare, instalare și mentenanță: livrăm și instalăm rețele IP, fibră optică, switch-uri, sisteme Wi-Fi, UPS-uri, servere și imprimante.

Avem un portofoliu de peste 25,000 de lucrări efectuate în România și dispunem de echipe în București, Cluj, Iași, Timișoara și Brașov, care realizează instalări pe tot teritoriul țării.

Oferta noastră de sisteme eficiente de comunicații wireless include:

 • Sisteme radio punct la punct și punct la multipunct
 • Sisteme Wireless LAN/Wi-Fi

ECHIPAMENTE PENTRU INFRASTRUCTURA DE RADIOFRECVENȚĂ

Oferim produse specializate de radiofrecvență performante și garantate pentru rețele de telefonie mobilă, rețele PMR și Tetra, comunicații cu microunde sau alte rețele de comunicații.

 • Antene
 • Cabluri coaxiale și jumperi
 • Conectori și seturi împământare
 • Splitere, combinoare, cuploare și filtre
 • Cleme cablu, scule și accesorii de instalare
 • Ghiduri de undă și flanșe

SISTEME DE ACOPERIRE INDOOR

Expertiza noastră este dovedită de cele peste 24.000 de sisteme de acoperire radio active și pasive proiectate și instalate în ansambluri rezidențiale, comerciale și locuri publice. De la soluții DAS pentru birouri mici la stadioane și arene sportive, de la stații și tuneluri de metrou la centre comerciale aglomerate, putem construi infrastructura radio pe care să puteți conta.

Oferta noastră de sisteme și echipamente cu ajutorul cărora asigurăm niveluri bune de semnal și viteze mari de date mobile:

 • Sisteme pasive și active pentru acoperire radio
 • Repetoare
 • Sisteme digitale distribuite pentru acoperire radio
Mai multe proiecte din portofoliu

Eficiență pentru infrastructura de telecomunicații

Cu o experiență de peste 15 ani, suntem recunoscuți ca și furnizor de echipamente și servicii de telecomunicații. Dispunem de capacitate de proiectare, management de proiecte și echipe de teren pentru a implementa rapid rețele de comunicații pentru orice afacere sau instituție.

Avem parteneriate de încredere cu furnizori consacrați de echipamente:

Solicitați o ofertă personalizată

Completați datele de mai jos și noi vom reveni cu un răspuns.

  Prin completarea și trimiterea acestui formular sunt de acord în mod expres și neechivoc ca toate datele și informațiile personale transmise în acest formular să fie utilizate de către compania SC CLARITECH SRL.