Monitorizarea la distanță

Despre Phoenix Broadband Technologies

Phoenix Broadband Technologies, LLC este o companie americană, înființată în 2003 de către profesioniști din industria de cablu, specializați în monitorizarea sistemelor critice de alimentare. Sistemul de monitorizare PowerAgent, cel mai cunoscut produs PBT, se bazează pe o tehnologie avansată brevetată de testare, denumită „admittance”, fiind cel mai cuprinzător sistem de pe piață.

Prin folosirea soluției PowerAgent clienții pot cunoaște starea completă și istoricul fiecărei baterii în locațiile acestora, în ce etapă din ciclul său de viață se află bateria și pot face previziuni privind potențiale defecțiuni ale echipamentelor, nivelul de performanță sau durata de viață a bateriilor. În plus, se poate realiza monitorizarea la distanță și controlul datelor cheie despre redresori, generatoare și chiar sistemele HVAC și de securitate din locație.

Monitorizarea la distanță

Toate facilitățile tehnice sunt necesare în special pentru site-urile cu importanță majoră, în care este absolut esențială continuitatea sistemelor de alimentare. În afară de extinderea duratei de viață a bateriei, un alt beneficiu real pentru monitorizarea la distanță este faptul că permite și testarea periodică a performanței de la distanță, cu costuri operaționale optimizate, din moment ce se renunță la vizitele tradiționale de mentenanță manuală.

Despre avantajele soluției Power Agent și monitorizarea la distanță

În comparație cu testarea manuală tradițională (a bateriilor și a UPS-urilor), care este costisitoare și consumatoare de timp, cu care se pot colecta date doar din câteva puncte într-un an, PowerAgent poate furniza continuu date din testări repetitive a mii de puncte pe an.

Monitorizarea la distanță a centralelor electrice și UPS poate aduce clienților o mulțime de avantaje care pot economisi timp prețios și pot îmbunătăți performanța pe termen lung:

  • Costuri reduse de întreținere
  • Vizualizarea în timp real a stării bateriilor din sistemele UPS
  • Date de măsurare fiabile și continue, precum și estimarea precisă a tendințelor
  • Capacitatea de a verifica istoricul complet al fiecărei baterii
  • Capacitatea de a anticipa defecțiunile bateriei
  • Gestionarea eficientă a resurselor în situații de criză
  • Alarme cu notificări automate
  • Soluții standardizate hardware și software

Credem în valoarea adăugată pe care o astfel de soluție de monitorizare o poate aduce în administrarea unui site, am integrat produsele de calitate PBT în propriul nostru portofoliu și recomandăm această soluție clienților noștri atunci când au de gestionat sisteme electroalimentare cu  baterii.