Distribuitor software de monitorizare Intermapper

Despre InterMapper / HelpSystems – soluție software de monitorizare

De peste 30 de ani, HelpSystems a oferit clienților și partenerilor lor soluții IT solide și suport tehnic pentru dezvoltarea afacerilor. Portofoliul HelpSystems include soluții monitorizare și management, securitate, conformitate, soluții de business intelligence și de management al documentelor.

Localizată în Minneapolis S.U.A., având 450 de angajați în 20 de birouri din întreaga lume, compania HelpSystems își vinde soluțiile direct, dar și prin colaborarea cu parteneri strategici din întreaga lume. Încă din anul 2012, suntem mândri să ne numărăm printre aceștia, în calitate de partener specializat în software de monitorizare a rețelelor de telecomunicații.

software de monitorizare Intermapper

Monitorizare în timp real cu software de monitorizare InterMapper

Intermapper este o platformă software de localizare și monitorizare a rețelelor, compatibil cu sistemele de operare Windows, Linux și Mac, prin care puteți monitoriza în timp real performanțele echipamentelor de infrastructură. Fiabil și flexibil, Intermapper oferă specialiștilor în rețele posibilitatea de a observa ceea ce se întâmplă în rețea în timp real – ceea ce îi poziționează mereu cu un pas înaintea unor posibile întreruperi. Aplicația este ușor de instalat și de utilizat.

Organizațiile cu rețele de toate dimensiunile pot conta oricând pe hărțile vizuale și pe monitorizarea flexibilă oferită de Intermapper cu aplicații atât pentru firmele din domeniul tehnologiei informațiilor dar și financiar, medical precum și în numeroase alte domenii.

software de monitorizare Intermapper

Ce puteți realiza cu ajutorul aplicației Intermapper?

  •  Monitorizarea rețelelor și crearea hărților live;
  •  Monitorizarea oricărui echipament cu adresă IP;
  •  Programarea alertelor și alarmelor în cazul identificării întreruperilor sau a funcționării defectuoase;
  •  Integrare cu pachetul Automate pentru remedierea automată a rețelei;
  •  Monitorizarea traficului și a lățimii de bandă utilizate în timp real;
  •  Permite accesul utilizatorilor de la distanță pentru facilitarea monitorizării rețelei de oriunde.