infrastructura de telecomunicații

Despre CommScope

Inițial doar un producător de cabluri, CommScope a devenit ulterior un furnizor de talie mondială, specializat în soluții pentru infrastructura de telecomunicații fixe și mobile.

CommScope a avut un traseu lung în lumea industriei de telecomunicații încă din 1976, când a fost înființată oficial, însă istoria sa datează de și mai mult timp, începând cu decenii mai devreme cu primele produse Andrew Corporation (fondată de Victor J. Andrew în 1947), continuând cu Superior Cable Corporation și mai apoi cu achiziționarea soluțiilor Avaya Connectivity Solutions (SYSTIMAX®).

infrastructură de telecomunicații

Infrastructura de telecomunicații – Despre produsele CommScope

Portofoliul cuprinzător de soluții complete CommScope cuprinde tot ceea ce clienții au nevoie pentru a construi și gestiona rețele performante cu fir și fără fir, având drept obiectiv să-i ajute să creeze, să inoveze, să proiecteze și să construiască rețele mai rapid și mai bine.

Rețelele vitale din întreaga lume funcționează pe baza soluțiilor CommScope pentru infrastructura de telecomunicații, astfel, le puteți găsi:

  • în cele mai mari clădiri, locații publice și spații în aer liber;
  • în centre de date și clădiri cu structuri, dimensiuni și complexitate diverse;
  • la site-uri de comunicații mobile;
  • în centrale de comutație și de headend-uri CATV;
  • în rețele FTTx;
  • în aeroporturi, trenuri și tuneluri.

Claritech a integrat produsele Andrew Corporation și apoi Commscope în propriul portofoliu încă din 2007, fiind partener oficial în România.

Partener Commscope_infrastructura de telecomunicații