Distribuitor echipamente monitorizare Asentria

Despre Asentria Corporation

Claritech a început colaborarea cu Asentria în 2010, devenind distribuitorul oficial de echipamente monitorizare Asentria în România. Asentria produce soluții hardware pentru monitorizarea și optimizarea funcționării spațiilor tehnice și a infrastructurii, principala linie de produse fiind gama SiteBoss. Din 2015 echipa Claritech s-a integrat în organizația Asentria și desfășoară activități de vânzări și de suport tehnic pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Distribuitor oficial Siteboss

Cu sediul în Seattle, S.U.A., Asentria Corporation și-a început activitatea cu peste 30 de ani în urmă și este printre primii producători specializați în segmentul M2M – „Machine to Machine”. Produsele Asentria se utilizează în prezent în întreaga lume în rețele mobile sau alte rețele de radiocomunicații, rețele de cablu și DSL, de radio și televiziune, infrastructuri pentru sectorul de petrol și gaze, de utilități electrice sau de altă natură, precum și în domenii ca transporturi (rețele de autostrăzi și feroviare) sau cel militar. Cu peste 1000 de proiecte în întreaga lume și clienți care dispun de peste 15,000 de echipamente de monitorizare instalate, Asentria se mândrește cu produse care sunt solide, simple, practice și de încredere și care sunt integrate în unele dintre cele mai mari și mai sofisticate rețele din lume.

Despre produsele Asentria | Echipamente monitorizare SiteBoss

Produsele Asentria se adresează în principal operatorilor rețelelor de comunicații, oferind soluții complexe de monitorizare, acces și pentru controlul automat sau de la distanță al locațiilor din rețeaua lor, ceea ce permite centrului de operare a rețelei (NOC) să optimizeze costurile de operare și să crească disponibilitatea rețelei.

Echipamente monitorizare SiteBoss

Optimizarea costurilor de operare cu echipamente monitorizare

Prin funcționalitățile produselor sale se pot monitoriza condițiile de mediu (cum ar fi temperaturile înalte, umiditatea excesivă, controlul accesului, întreruperile de alimentare etc.) care ar putea reprezenta o amenințare pentru echipamentele la distanță. Produsele sunt ușor de instalat și eficiente din punct de vedere al costurilor, detectează și avertizează operatorul înainte să fie afectate echipamentele de monitorizare – în cazul unei probleme, se pot opera acțiuni corective de la distanță, cum ar fi repornirea echipamentelor, controlul sistemelor de aer condiționat, ventilație și încălzire, activarea sau dezactivarea sistemelor de alimentare, gestionarea parametrilor din configurația echipamentelor, conectarea restricționată a utilizatorilor la distanță, precum și multe altele.