MONITORIZARE ȘI CONTROL PENTRU DATA CENTER

Soluții de monitorizare la cheie pentru îmbunătățirea performanței energetice și creșterea disponibilității infrastructurii

Vizualizați, controlați și documentați funcționarea sistemelor de alimentare cu energie, a celor de răcire și ventilație și supervizați accesul fizic la echipamente.

Având în portofoliu proiecte de monitorizare pentru cele mai mari data centere din România, Claritech oferă soluții viabile și adaptabile – integrăm parametri de la sisteme existente, contorizăm și conectăm pentru a vă oferi date și trenduri în timp real, alerte corelate și rapoarte.

Soluții de monitorizare data center

Explorați beneficiile unor soluții de monitorizare validate de peste 10 ani:

 • Eficientizați operarea data center-ului
 • Reduceți costul cu intervențiile umane
 • Creșteți disponibilitea infrastructurii

MONITORIZARE PENTRU REȚELE RETAIL

Soluții de monitorizare integrate pentru optimizarea consumurilor de energie și îmbunătățirea eficienței operaționale

Controlați și raportați temperatura pentru spațiile de depozitare și de lucru la nivel național, asigurând conformitatea lor.

Sistemele integrate pentru rețele retail utilizează tehnologii IoT, agregând datele în platforme de tip dashboard și oferă o perspectivă de ansamblu asupra întregii rețele, precum și metode de reducere a costurilor de operare și mentenanță.

Soluții de monitorizare

Cum să optimizați consumul de energie pentru rețelele Retail:

 • Monitorizați și reduceți consumurile de energie prin contorizare
 • Reduceți pierderile prin monitorizarea continuă a sistemelor de tip UPS și generator
 • Inventariere automată a echipamentelor și supravegherea stării lor de funcționare

MONITORIZARE DEPOZITE ȘI LOGISTICĂ

Soluții de monitorizare automatizate pentru controlul condițiilor ambientale și pentru creșterea performanței energetice

Reduceți costurile de operare prin controlul automat al sistemelor de iluminat, de răcire și încălzire.

Sistemul Claritech constă în soluții hardware și software ce vă permit monitorizarea la nivel de depozit și centrală, la nivel de parc logistic bazate pe senzori și contori digitali.

dashboard Soluții de monitorizare energie depozite

Cum să creșteți eficiența energetică și să reduceți costurile operaționale în depozite și spații logistice:

 • Monitorizați consumurile și utilizarea resurselor prin colectarea și agregarea datelor ce asigură o vedere de ansamblu
 • Analizați datele obținute din calcularea și raportarea indicilor de performanță energetică
 • Preveniți riscuri prin corelarea alarmelor provenite de la echipamente și senzori

MONITORIZARE INFRASTRUCTURĂ CRITICĂ

Soluții integrate hardware și software pentru supervizarea infrastructurii și pentru creșterea disponibilității sistemelor

Monitorizați și controlați sistemele critice pentru a crește disponibilitatea infrastructurii și reziliența împotriva incidentelor.

Claritech vă propune soluții de supervizare și control ce integrează alarme și parametri colectate de la echipamentele de electroalimentare, de răcire și ventilație, de telecomunicații precum și de la sistemele de control acces și supraveghere video.

Sistemele Claritech asigură funcționalități software de tip panou de comandă ce permit creșterea nivelului de conștientizare și conduc la intervenții eficiente asupra sistemelor afectate.

Soluții de monitorizare

Furnizori

Avem parteneriate de încredere cu furnizori recunoscuți cu ajutorul cărora reușim să integrăm soluții de monitorizare complete:

Solicitați o ofertă personalizată

Completați datele de mai jos și noi vom reveni cu un răspuns.

  Prin completarea și trimiterea acestui formular sunt de acord în mod expres și neechivoc ca toate datele și informațiile personale transmise în acest formular să fie utilizate de către compania SC CLARITECH SRL.