ENGINEERING INTERNSHIP

Experiență esențială de formare pentru următorii ingineri în automatică și propagare radio

Descoperim împreună
ce ți se potrivește

Vrei să afli cum funcționează sistemele IoT sau ai vrea să înveți mai multe despre tehnologiile 3G, 4G și 5G, despre antene și propagare radio?

În programul Engineering Internship îți oferim două direcții principale de dezvoltare pentru formarea ta ca viitor specialist.

CINE SUNTEM?

Claritech este integrator de servicii pentru infrastructura de telecomunicații și monitorizarea sistemelor IoT. Valorificăm tehnologia într-un mod sustenabil, oferim servicii complete de business și soluții IoT pentru optimizarea eficienței în ecosistemul tehnologic.

În peste 15 ani de activitate am clădit un portofoliu solid de proiecte cu rețele de comunicații wireless, sisteme de acoperire radio/ DAS, soluții pentru automatizarea și monitorizarea sistemelor IoT și rețele de senzori pentru monitorizarea calității aerului. O diversitate de proiecte care consolidează nu doar reputația companiei, ci aduc valoare echipei prin experiența cumulată.

Ne coordonăm și funcționăm într-o structură coerentă de echipe, atât în București, cât și în sediul regional din Cluj-Napoca, ne adaptăm, găsim soluții și evoluăm. Împărtășim aceleași valori solide și principii comune: respect, pasiune, integritate, perseverență și loialitate.

Ne dorim să contribuim la experiența de formare pentru viitorii ingineri automatiști sau ingineri radio. Dacă și tu vrei să acumulezi cunoștințe despre propagarea radio sau să înveți despre sistemele IoT, nu mai aștepta.

CE FACEM?

Integrăm soluții hardware și software, ne ocupăm de designul și implementarea soluțiilor pentru automatizarea sistemelor de electroalimentare, de aer condiționat și ventilație, de control acces și supraveghere. Astfel, ajutăm companiile din diferite industrii să obțină o mai bună eficiență operațională și să reducă impactul asupra mediului prin eficientizarea consumului de energie.

Abordăm provocări sociale precum poluarea prin implementarea de platforme de monitorizare a calității aerului cu senzori certificați.

Proiectăm, instalăm și integrăm soluții pentru rețele de telecomunicații și IoTsisteme de acoperire radio indoor, dar și soluții de monitorizare la distanță pentru infrastructura critică a centrelor de date, a infrastructurii pentru retail, logistică și producție.

Prin experiența și soluțiile noastre urmărim să rezolvăm provocările în managementul infrastructurii critice și să valorificăm pe deplin tehnologiile IoT și datele colectate pentru utilizarea eficientă a resurselor.

TE POTRIVEȘTI
ÎN ECHIPA NOASTRĂ?

Hai să-ți completezi profilul de cunoștințe noi despre tehnologia actuală și să începi să-ți construiești o carieră solidă. 

Te așteptăm în echipa noastră! Dăm la schimb:

 • un mediu de lucru prietenos
 • o cultură focusată pe dezvoltarea abilităților
 • suport din partea colegilor

SOFT SKILLS

Credem că performanța maximă în echipă se poate realiza când toți membrii echipei împărtășesc valori solide și principii comune: respect, pasiune, integritate, perseverență și loialitate. 

Iar ceea ce este cu adevărat esențial când vorbim despre succesul în desfășurarea activității în echipă, pe lângă competențele tehnice, sunt și abilitățile de bază. 

Ne-ar plăcea ca cele de mai jos să te definească și să contribuie în formarea ta profesională alături de noi. 

echipa Claritech

Comunicare

Comunici foarte bine și îți place să transmiți informația și altor colegi

echipa Claritech

Organizare

Ești organizat(ă) și îți place să ai toate informațiile la îndemână

echipa Claritech

Atitudine proactivă

Îți place să preiei inițiativa și să faci propuneri de idei noi

echipa Claritech

Flexibilitate

Ești o persoană flexibilă și consideri că provocările sunt parte din procesul de învățare

echipa Claritech

Tech-savvy

Ești pasionat(ă) de tehnologie și inovație, rețele IoT și de telecomunicații

ENGINEERING
INTERNSHIP

Un program de internship este o modalitate excelentă de a face trecerea de la concepte teoretice învățate la o experiență practică. 

Poți experimenta proiecte cu probleme și soluții reale, îți consolidezi cunoștințele, contribui activ la traseul tău de creștere și la proiectele companiei. 

Este o șansă valoroasă de a te forma ca specialist și de a te pregăti pentru lucrul cu echipe mixte de profesioniști din domeniu. 

Tu înspre ce direcție ai vrea să te îndrepți?

 • Inginer Automatist
 • Inginer Radio

Prin programul Engineering Internship urmărim să le oferim un start profesional tinerilor absolvenți sau viitori absolvenți de facultăți cu profil tehnic care își doresc o carieră în domeniul IT.

Ne dorim să le oferim sprijin și cadrul necesar pentru aprofundarea cunoștințelor teoretice și dezvoltarea competențelor tehnice în scopul formării lor ca viitori profestioniști.

Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu proiecte reale pentru a transpune în practică noțiunile studiate, desigur, cu îndrumarea unui coleg senior. De asemenea, prin implicare, seriozitate și performanță își pot construi o carieră de succes în Claritech. 

Programul se adresează tuturor celor pasionați de dezvoltarea soluțiilor pentru rețele IoT și de telecomunicații, dar și celor interesați de managementul de proiect, care își doresc să acumuleze cunoștințe noi despre tehnologia actuală, pentru construirea unei cariere solide.

 • Absolvenți sau studenți (anul III, IV sau în cadrul unui program de masterat) la facultăți cu profil tehnic (Facultatea de Automatică și Calculatoare, Facultatea de Telecomunicații și Tehnologia Informației, Facultatea de Inginerie Electronică);
 • Implicare în activități extracurriculare (proiecte, voluntariat, etc.);
 • Abilități de comunicare foarte bune și colaborare în echipă;
 • Dorința de a învăța lucruri noi;
 • Limba Engleză- nivel mediu.

Prin completarea formularului de mai jos sau prin email la adresa work@claritech.ro – trimiți CV-ul și menționezi numele rolului pentru care vrei să aplici.

 • Un plan de integrare și învățare, într-un mediu dinamic și profesionist
 • Internship plătit – pachet salarial și bonus de performanță
 • Program de lucru flexibil și work from home
 • Abonament medical la clinică privată
 • Atmosferă prietenoasă și posibilitate de creștere profesională

În funcție de performanța și nivelul de implicare al viitorului participant la programul de internship, dar și alte criterii de evaluare, la finalul perioadei va avea loc o discuție cu managerul de departament în urma căreia, participantului la internship i se poate propune o ofertă pentru o eventuală poziție disponibilă în structura organizațională a companiei.

INGINER AUTOMATIST

 • Vei descoperi cum funcționează sistemele IoT, rețelele de senzori și diverse echipamente de automatizare inteligentă;
 • Vei vedea cum se configurează și instalează un echipament, precum și sistemele software pentru management și colectare date;
 • Vei învăța despre ultimele tehnologii IoT și despre metodele moderne de vizualizare a datelor.
 • De preferință student în anul III sau IV al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației sau al Facultății de Automatică și Calculatoare;
 • Limba engleză nivel avansat, atât scris, cât și vorbit;
 • Abilități excelente de comunicare și lucru în echipă, atenție la detalii și o atitudine proactivă în rezolvarea problemelor tehnice.

INGINER RADIO

 • Vei descoperi cum se proiectează sisteme radio, folosind un software specializat;
 • Vei acumula cunoșțințe despre tehnologiile 3G, 4G și 5G, despre antene și propagare radio;
 • Vei interacționa cu echipele tehnice precum și cu clienții noștri pentru identificarea celei mai eficiente metode de instalare a echipamentelor.
 • De preferință student în anul III sau IV al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației sau al Facultății de Automatică și Calculatoare;
 • Abilități excelente de comunicare și lucru în echipă, atenție la detalii și o atitudine proactivă în rezolvarea problemelor tehnice.

ÎNSCRIE-TE PENTRU INTERNSHIP

Aplică pentru unul dintre rolurile disponibile de internship!
Completează informațiile necesare în formular și trimite-l împreună cu CV-ul. Mult succes!