Echipamente wireless Proxim Wireless

Despre Proxim Wireless – Echipamente wireless

Cu sediul central în Silicon Valley, CA, Proxim Wireless Corporation este singurul furnizor care oferă sisteme de rețea și echipamente wireless sigure, scalabile și de înaltă performanță, care pot fi gestionate complet și centralizat – Wi-Fi și rețele punct-la-punct și punct-la-multi-punct pentru aplicații 4G, internet wireless, supraveghere video și transport de date.

Soluțiile și serviciile propuse de Proxim au ajutat peste 250.000 de clienți din întreaga lume să implementeze noi aplicații, să crească productivitatea, să reducă cheltuielile, să eficientizeze operațiunile și să creeze noi oportunități de afaceri. Până în prezent, Proxim are peste 2,5 milioane de unități instalate în peste 90 de țări din întreaga lume.

Echipamente wireless Proxim Wireless

Despre echipamentele Proxim Wireless

Proxim își livrează produsele printr-o rețea globală de distribuitori, reselleri cu valoare adăugată, integratori de sistem sau producători OEM. Portofoliul Proxim permite partenerilor să construiască soluția wireless care se potrivește nevoilor specifice ale clienților. Echipamente wireless de bandă largă pot fi folosite de către întreprinderi, furnizori de servicii, operatori de transport, entități guvernamentale, instituții de învățământ, organizații de asistență medicală, municipalități și alte organizații care au nevoie de soluții wireless broadband de înaltă performanță, sigure și scalabile.

Claritech colaborează în calitate de distribuitor de produse Proxim Wireless din anul 2015, facilitând accesul pe piața locală a seriilor de produse Proxim, ORiNOCO® și Tsunami®, de la sisteme punct-la-punct (acces rețea wireless de bandă largă pentru aplicații fixe și mobile) la cele punct-la-multi-punct (soluții de mare capacitate) cât și cele pentru acces la rețele wireless LAN.